Eveline Kempenaar

Ik ben Eveline Kempenaar en van oorsprong fysiotherapeute. Ik ben me vanaf 1995 gaan specialiseren in de psychosomatische fysiotherapie en ik hou me vooral bezig met de begeleiding van patiënten met stressgebonden klachten. In de jaren daarna heb ik naast de opleiding psychosomatische fysiotherapie ook scholing op het gebied van NLP, biofeedback, werkstress- en arbeidscounseling gedaan en de opleiding ademtherapie van Dixhoorn gedaan.

In de fysiotherapie werk ik vooral met cliënten met overbelasting zoals overspanning, burn-out, hyperventileren, spanningshoofdpijn, vermoeidheid, slaapstoornissen, KANS/RSI.
Bij de begeleiding van deze zgn. spanningsklachten neemt de adem- en ontspanningstherapie een duidelijke plaats in. Naar mijn mening is de adem- en ontspanningstherapie een methode welke veel bijdraagt aan het leren omgaan met de gespannenheid en het herstelvermogen van de cliënt verbetert.

De praktijk bevindt zich aan de rand van het centrum van Hillegom.
Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de Stichting Adem- en Ontspanningstherapie (AOS), Nederlandse vereniging Fysiotherapie volgens Psychosomatiek (NFP) en het Koninklijk Nederlands Genootdschap Fysiotherapie (KNGF).

Sinds 2006 is de fysiotherapie vrij toegankelijk en is geen verwijzing van de arts nodig.
De kosten van de behandeling worden door de zorgverzekeraars vergoed, indien u verzekerd bent voor fysiotherapie.

Voor meer informatie kunt u de website van de praktijk bezoeken.
www.ademtherapie.nu