Welkom op de site van de Adem- en Ontspanningstherapie Stichting, de stichting ter bevordering van kwalitatief hoogwaardige toepassing van adem- en ontspanningstherapie; in het bijzonder de Methode Van Dixhoorn.

Centrum AOT - AOS - VDV

Het Centrum voor Adem- en Ontspanningstherapie (AOT) te Amersfoort verzorgt de driejarige opleiding, de nascholing en initieert ook wetenschappelijk onderzoek. Sinds 1999 wordt de opleiding afgesloten met een certificaat, mede ondertekend door een externe Raad van Advies. Het Centrum verstuurt periodiek Mededelingen, waarvoor men zich kan opgeven.
Nadere informatie: www.methodevandixhoorn.com, vdixhoorn@euronet.nl

In 2002 is de Adem- en Ontspanningstherapie Stichting (AOS) opgericht, met als doel het bevorderen van kwalitatief hoogwaardige toepassing van adem- en ontspanningstherapie, in het bijzonder de Methode Van Dixhoorn. Gecertificeerde AOT'ers kunnen zich aansluiten bij de stichting, die kwaliteitseisen opstelt en controleert, een register bijhoudt, een jaarlijks symposium organiseert, een jaarrapport publiceert en deze website onderhoudt.
Nadere informatie: info@ademtherapie-aos.org

In 2006 is de Van Dixhoorn Vereniging voor Adem- en Ontspanningstherapie (VDV) opgericht als beroepsvereniging, die de belangen van de AOT'ers behartigt, contacten onderling bevordert, thema bijeenkomsten houdt en het contact met de zorgverzekeraars onderhoudt. Lidmaatschap staat open voor gecertificeerde AOT'ers en aspirant lidmaatschap voor degenen die het eerste jaar van de opleiding met succes hebben afgerond. Inmiddels vergoeden al diverse zorgverzekeraars een behandeling met AOT.
Nadere informatie: www.vandixhoornvereniging.nl, secretaris@vandixhoornvereniging.nl

Opgeven als belangstellende: door het invullen van het formulier geeft men zich op om de Mededelingen te ontvangen en eventueel om informatie over de Leergang te ontvangen.


e-mail: info@ademtherapie-aos.org